33ste gup-graad examens

Vandaag de 33ste keer dat bij onze dojang gup-graad examens werden georganiseerd. De dag startte vroeg om 08:30u met het examen voor onze 4 t/m 8 jarige. De 4 jarige Rianne en Des gingen voor wit-oranje bij de tiny tigers. Stoere mannetjes Aris, Sven, Xem en Casper, en de dametjes Rosalie en Juud voor 9de gup (witte band – zwarte streep). Een super leuk examen waarin de geleerde technieken van het afgelopen jaar werden gedemonstreerd. Wat een enthousiasme bij de gesprongen trappen en het verdedigen tegen de aanvallen met blokkers door de examinators Sander, Guido en Rick.

In groep 2 deden Mathijs, Ornella, Mathias en Darian examen voor groen of groen/wit. In dit examen werden alle onderdelen geexamineerd van hand-, voet- en combinaties, tot loopvormen, sparren en breektesten. Allen mochten hun nieuwe graduatie in ontvangst nemen.

De derde groep was voor de examenkandidaten vanaf bruine band. In dit examen waren Anton en Joost cho-dan-bo. William en Jelle deden examen voor respectievelijk 1ste en 2de gup. De overige kandidaten: Ivailo, Mees, Wessel, STefan, Jessica, Eric, Robin, Alexander en Wietske gingen voor 3de of 4de gup.

Allen wisten de examenonderdelen met goed gevolg af te leggen.

Geen reacties op "33ste gup-graad examens"


    Plaats hieronder jouw reactie