39ste gup-graad examens

Op zaterdag 7 december werden voor de 39ste keer de gup-graad examens gehouden in onze dojang. Een bijzonder examen omdat wij niet traditiegetrouw startte om 08:30u met het eerste examen, maar om 10:15u. Pas op het allerlaatste moment werden we geïnformeerd dat tot 10:00u de zaal was verhuurd aan een andere vereniging. Gelukkig snel een oplossing gevonden.

Twee kandidaten deden theorie-examen op de dojang om 09:30. De gehele groep startte om 10:15u, met daarin 2 examens gelijktijdig, één voor de jeugdleden en het andere voor de volwassen leden. Het panel voor de jeugd bestond uit: 3de dan Sander Prins en de 1ste danners: Petra, Floor en Mirte Hoogendoorn. Het volwassen panel bestond uit 3de dan Jasper Maartense en 1ste dan Geoffrey Piechowiak en master Richard Suijker.

Alle onderdelen werden voortvarend afgewikkeld: van hand-, voet- en combinatie technieken, tot de 1staps technieken. Het technisch sparren en voor de hogere gup-graden: de reactie-test, sparren en bevrijding met meerdere tegenstanders. Traditie getrouw werd het examen afgesloten met de breek- en conditietest. Alle kandidaten slaagde en 2 kandidaten Walid en Pauline werden door het panel in het zonnetje gezet voor hun uitstekende prestaties tijdens het examen. Iedereen van harte gefeliciteerd met je behaalde graduatie, veel succes met je vervolg trainingen.

Voor een kleine impressie een aantal foto’s.

Geslaagden:

voornaamachternaam#gup 
JoëllaBerg, van den1Rood/wit (re-test)
OrnellaSchavemaker1Rood/wit
RubenRidder, de7Oranje/wit
LeroyKort7Oranje/wit *)
JunOlsthoorn7Oranje/wit *)
WalidShawaf7Oranje/wit
MohamedShawaf7Oranje/wit
JulianVries, de7Oranje/wit
AnjaCaaij, van der7Oranje/wit
PaulineVeldhoven, van – Warmerdam7Oranje/wit
ImkeJansen7Oranje/wit
WendyOosenbrug8Oranje
LindaOosenbrug8Oranje
NicoleMaat9Wit/zwart
YalenkaKort9Wit/zwart *)

Joëlla deed in juli 2014 examen en is vorig jaar mei wederom gestart met haar lessen. Zij deed vandaag haar re-test om haar weg richting zwarte band weer op te pakken. Super!

*) Jun, Leroy en Yalenka doen hun examen op maandag 9/12.

Geen reacties op "39ste gup-graad examens"