Dauwtrappen 2019

Traditie getrouw het jaarlijks dauwtrappen op het strand van Hoek van Holland van onze dojang Ki Kong. Deze editie was een koude, natte en winderige. Echter Sander, Guido, Rick, Floor, Mirte, Roy, Petra, Joost, Ramon, Astrid, Bert, William, Robin, Anja en Rianne waren rond 05:15u aanwezig. Een half uurtje later was ook Jasper van de partij.

Na een wandeling door de duinen, kwamen we aan op het strand van Hoek van Holland. De zon was wel opgekomen om 05:32u, echter bleef deze door de grijze samengepakte wolken onzichtbaar voor de deelnemers.

Op een mooi stuk strand niet ver van de ruige kunstlijn werd warm gelopen, het rekken en strekken beoefend en de overige spieren voorbereid. Al snel had niemand het meer koud. In een kring werd geprobeerd van “eiland” naar “eiland” te springen. Echter de wind kreeg telkens vat op de zwarte ronde kunststof objecten. Waardoor menig Ki Konger een extra sprint in moest zetten om het “eiland” te redden van de wind, alvorens het in de oneindigheid van zand zou verdwijnen.

Traditie getrouw werden aan de branding trap- en handcombinaties geoefend, en hyungs gelopen. Ook het touwtrekken stond op het programma. Twee willekeurig gekozen groepen mochten zowel tegen, als de voor de wind kun krachten meten.

Afgesloten werd met een potje trefbal, waarbij de ballen niet zelden werden onderschept door de honden Boris en Sara. Gelukkig was dit tweetal niet partijdig, zodat beide teams gelijke kansen hadden.

Als start van het strand / zomer seizoen was ook de duik in zee. Jasper, Floor en Roy waren de dapperen. Zomer 2019 here we come!

Geen reacties op "Dauwtrappen 2019"


    Plaats hieronder jouw reactie