In Memoriam GM Beaudoin

Van het WTSDA Executive Committee:

Het is met diep leedwezen dat we u deze boodschap brengen. Zoals u eerder deze week weet, leed Kwan Chang Nim Robert E. Beaudoin aan een acuut gezondheidsprobleem. Eerder vanavond overleed Kwan Chang Nim Beaudoin. Zijn familie was bij hem tot het laatste moment. Het leven van Kwan Chang Nim Beaudoin wordt gevierd. Nadere informatie en voor het achterlaten van een persoonlijke boodschap:

Het is een grote klap voor iedereen die van Kwan Chang Nim Beaudoin hield en hem respecteerde. Nu is het tijd voor reflectie en aan ieder van ons die hem liefhad en respecteerde om zijn leven van integriteit en leiderschap te herinneren, vast te houden aan onze eenheid, en zijn missie om Tang Soo Do over de hele wereld te verspreiden voort te zetten.

WATERBURY – Robert Emile Beaudoin, 77 jaar, uit Wolcott, stierf vredig op woensdag 29 januari 2020 bij de Vitas Innovative Care Unit van Saint Mary’s Hospital, omringd door de liefde en het comfort van zijn familie, na een korte ziekte. Hij was de toegewijde echtgenoot van JoAnn (Conway) Beaudoin.

Robert werd geboren op 4 december 1942 in Cincinnati, OH, de zoon van wijlen Conrad en Lucie (Bedard) Beaudoin. Hij groeide op in Waterbury en studeerde aan Croft High School. Robert diende trots zijn land bij de Amerikaanse luchtmacht tijdens de oorlog in Vietnam. Toen hij gestationeerd was in Zuid-Korea, begon Robert de kunst van het huwelijk te leren en kreeg hij zijn zwarte band in karate die hem later in zijn leven zou leiden naar zijn Tang Soo Do carrière. Robert had het gevoel dat onderwijs erg belangrijk was en na terugkeer uit de dienst vervolgde hij zijn studie en behaalde zijn BS aan UCONN, zijn Masters diploma in onderwijs aan het Trinity College en zijn doctoraat in onderwijs aan de Universiteit van Sarasota. Robert gaf les aan vele hogescholen en universiteiten in het hele gebied, waaronder de Universiteit van New Haven, Post College en UCONN om er maar een paar te noemen. Van Bob kan gezegd worden dat hij de woorden van Albert Schweitzer belichaamde; “Lesgeven, vooral door voorbeeld, is niet het belangrijkste om anderen te beïnvloeden en te helpen zich te ontwikkelen. Het is het enige ”. Robert was ook de eigenaar en exploitant van REB Associates, Quality Consulting leverde advieswerk op vele terreinen. Robert richtte ook zijn eigen dojang op in 1965 De Beaudoin Karate Academie Waterbury en was de grootmeester van de World Tang Soo Do Association. Hij hielp in de kerk vaak met wekelijkse mislezingen. Hij was ook een toegewijd lid van de Waterbury Elks Club, de Waterbury Chamber of Commerce en de United Way.

Herinneringen worden gekoesterd door Roberts’s en nalatenschap te eren, naast zijn vrouw van waarmee hij 55 jaar getrouwd was, JoAan (Conway) Beaudoin, zijn zoon, Eric Beaudoin MD van Southport, CT en zijn dochter, Jennifer Roberts en haar echtgenoot, Kevin van Southington. Robert en JoAnn werden gezegend met een kleinzoon, Tyler DiTunno. Hij verlaat ook zijn broers, Charles en James en zijn zus Barbara en verschillende nichten, neven, andere uitgebreide familieleden en veel vrienden.

Geen reacties op "In Memoriam GM Beaudoin"