Laatste les seizoen 2019-2020

Vandaag de laatste reguliere les van ons turbulent verlopen 15de seizoen. Een seizoen die voor ongeveer de helft werd gedomineerd door Corona. Hierdoor hadden we dit seizoen maar 1 toernooi, alleen het EK in oktober. Ons eigen toernooi / familie dag kon vanwege deze pandemie niet doorgaan en ook het NK in juni en het WK in juli niet.

Een heftig seizoen ook door het overlijden van onze Grootmeester, mijn instructeur, GM Beaudoin op 29 januari jl.. Het overlijden van onze trainingspartner Master Bernarte in april. En voor mij persoonlijk het overlijden van mijn moeder in februari, mijn oom Karel in april en een zwaar ongeluk van mijn broer Ed in mei. Al met al heftig.

Gelukkig kan ik bouwen op mijn team van (assistent-) instructeurs. Alle werden deze avond in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet en toewijding. Tijdens Corona hebben deze kanjers individuele virtuele lessen verzorgd voor onze junior gup-graden. Vanaf juni konden we weer naar buiten en ook toen kon ik op ze rekenen. Instructeurs: Sander, Guido en Astrid super gedaan. Daarnaast ook het hele team aan assistent instructeurs: Floor, Mirte, Petra, Joost, Roy, Geoffery, William en Ornella. Alle super bedankt voor jullie inzet en toewijding.

Een vereniging kan niet zonder een goed bestuur. Sander, Jasper, Rob en Marion dank voor jullie bijdrage dit seizoen. Jasper & Sander voor jullie feedback op TSD technische zaken en Rob voor al je mooie designs en Marion voor je organisatie talent. Top!

Het seizoen is ook heel succesvol verlopen we mochten maar liefst 7 nieuwe leden verwelkomen: Anna, Nova, Lana, Joshua, Jet, Laurens en Niels succes met jullie reis naar zwarte band. Met de komst van deze nieuwe leden is onze balans tussen leden t/m groen-wit en vanaf bruin weer 50%/50%.

Traditie getrouw trainen de laatste lessen van het seizoen en het kalenderjaar ook vrienden en familie mee. Altijd super leuk om te zien hoe iedereen zich inspant om hier een leuk event van te maken.

Tijdens de zomervakantie hebben we speciale zomertrainingen. Deze worden gehouden op de speelplaats achter onze dojang op maandag en woensdag van 19:00 – 20:30. Dresscode: sportkleding (je mag je do bokh en band thuislaten). Neem wel je uitrusting en wapens mee je weet maar nooit wat op het programma staat.

In het nieuwe seizoen wordt de 1ste les op de maandag verzorgt door Guido, het 1ste uur op de woensdag door Astrid en op vrijdag blijft Sander het 1ste uur de hoofdinstructeur.

Schrijf alvast in je agenda:

18 t/m 20 september: Ki Kong Weekend + viering 15-jarig bestaan. Op 18 september de feestavond. Oud leden krijgen een uitnodiging thuis gestuurd. Leden mogen zelf kiezen of ze het hele weekend komen, of voor 1 of 2 dagen.

De (aspirant-) dangraden hebben op 26 september de pre-test en als ze de pre-test halen op 10 oktober het dan-examen.

Op 1 november het VELO-Ryu Ha toernooi

Hoe dan ook het wordt wederom een fantastisch nieuw 16de seizoen. Graag tot 1 van de zomer trainingen of de 1ste les in het nieuwe seizoen op 31 augustus aanstaande.

Tang Soo!

Geen reacties op "Laatste les seizoen 2019-2020"