Mini-les Jeugdsportmarathon

Tijdens de 21ste jeugdsportmarathon georganiseerd door de LSO kan de schooljeugd uit de groepen 5 t/m 8 kennismaken met de verschillende sporten uit De Lier. Onze dojang verzorgde op 28 december een mini-les Tang Soo Do.

Eerst lieten wij met onze leerlingen: Sander, Guido, Floor, Rob, Petra, Joost, William, Alexander, Ornella, Wietske, Mathias, Casper, Luuk, Bodi, Jesse, Cas, Rianne, Anja en Mohammed zien wat een TSD les in hield. Zo kregen de bezoekers een stukje van onze warming-up te zien, hand-voet en bevrijdingstechnieken, loopvormen met en zonder wapens, sparren en breektesten.

Na deze mini-demo werden de aanwezige bezoekers van de jeugdsportmarathon aangemoedigd zelf mee te doen aan de mini-les. Spontaan sloten circa 50 leerlingen aan. Ze leerde in no-time een stoottechniek, een traptechniek uit stand en een gesprongen trap-techniek tot slot werd de eerste loopvorm gelopen. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking onder leiding van wethouder Varekamp.

Deze mini-les was een bijzonder leuke ervaring voor onze leerlingen en we hopen ook voor de bezoekers en deelnemers aan de jeugd sportmarathon. Ieder is natuurlijk van harte uitgenodigd deel te nemen aan onze proeflessen. Indien je inschrijft voor de les en je hebt je promotie kaart bewaard krijg je tevens je do bokh (oefen kleding met 50% korting). Onder alle nieuwe inschrijvingen verloten we ook een jaar 2019 contributie vrij trainen.

Graag tot de eerst volgende les, we starten weer op 7 januari.

Geen reacties op "Mini-les Jeugdsportmarathon"


    Plaats hieronder jouw reactie