Terugblik seizoen 2017-2018

Een veelbewogen 13de seizoen voor onze dojang, met daarin hoogte- en dieptepunten. Het seizoen van ons 12,5 jubileum op 18 maart 2018. Vanwege het overlijden van mijn vader hebben wij er toen niet bij stil gestaan, maar wel tijdens deze laatste les van het seizoen. Ik mocht uit handen van mijn leerlingen twee mooie cadeaus ontvangen: een mooie vlag, alsmede van de jeugdleden een mooie verzameling tekeningen. Mijn grote dank hiervoor.

Een seizoen waarin wij afscheid namen van 2 van onze zwarte banders Chantal Govaart (2de dan) en Joey Meijer (1ste dan), maar ook een seizoen waarin we een record aantal van 7 nieuwe zwarte banders mochten verwelkomen: Roy van Donge, Geoffrey Piechowiak, Floor, Mirte, Petra en Joost Hogendoorn en Rob Bal. Dit brengt ons op 17 opgeleide zwarte banders. Daarnaast hebben we 6 kandidaat zwarte banders en een aantal zwarte banders op de nominatie voor 3de en 2de dan.

Een seizoen waarin we 11 nieuwe leden mochten verwelkomen. Waarin we 75 medailles behaalden tijdens wedstrijden. Waaronder 3 gouden op het EK, onze eigen clubkampioen Jasper (2de dan) en heel recent natuurlijk een mooie zilveren plaats voor Guido (1ste dan) op het WK. In het wedstrijd klassement eindigde dit seizoen:

  1. Alexander Schavemaker met 52 wedstrijdpunten op de 1ste plaats.
  2. Gedeeld 2de met 33 punten werden Jasper Maartense en Mathias Schavemaker
  3. op de gedeeld 3de plaats eindigde met 31 punten Sander Prins en Joost Hogendoorn.

Een seizoen ook waarin we een aantal mooie bijdragen kregen van onze vrienden van: De Kinderkledingbeurs en Liersgevoel. Een seizoen waarin we met een record aantal van 30 mensen op kamp gingen.    Een seizoen met een persoonlijke dieptepunt waarin ik afscheid moest nemen van mijn vader (9 maart), maar ook mijn 1ste lustrum mocht vieren als master (1 juni). Al met een al een bewogen seizoen, op naar het 14de.

 

Geen reacties op "Terugblik seizoen 2017-2018"


    Plaats hieronder jouw reactie