2nd battle of Europe: 4xzilver, 5xbrons

Geschatte leestijd:1 min., 14 sec.


Op 18 mei vond in Enschede de tweede editie van The Battle of Europe plaats, een toernooi dat wederom een groot succes bleek te zijn. Onder de bezielende leiding van Master Oliver de Guzman en Master Johan van Ingen van DGMA werd alles in het werk gesteld om er een gedenkwaardig evenement van te maken. Het toernooi kende verschillende bijzondere onderdelen zoals team hyung en team synchroon hyung met wapens, waardoor het een unieke ervaring was voor alle deelnemers.

De atleten van onze dojang hebben geweldige prestaties neergezet. Alexander (2de dan) behaalde brons in de categorie kyuck pa (breken), terwijl zijn broertje Mathias (cho dan bo) derde werd in moogi sul hyung (wapens), tweede in dae ryun (sparren) en ook nog zilver pakte bij kyuck pa (breken). Alena viel dit keer buiten de prijzen, maar haar zus Joline veroverde zilver bij sparren en brons bij de breektest. Hun broertje Xander, die aan zijn eerste toernooi deelnam, behaalde een tweede plaats bij sparren en een derde plaats bij de breektest. Ten slotte wist Jake bij zijn eerste toernooi de derde plek te bemachtigen in de categorie hyung (loopvormen).

Dankzij de uitstekende organisatie en de inzet van alle deelnemers en vrijwilligers, was het een bijzonder geslaagde dag. De organisatie verdient dan ook alle lof voor het neerzetten van dit fantastische toernooi. Het was een dag vol sportiviteit, plezier en indrukwekkende prestaties, en wij kijken nu al uit naar de volgende editie.

#BattleOfEurope2024 #Taekwondo #DGMA #TrotsOpOnzeDeelnemers #MartialArts #SuccesvolleDag #Ensched

Geen reacties op "2nd battle of Europe: 4xzilver, 5xbrons"