TGTSD Seminar Kichdorf am Inn

Geschatte leestijd:1 min., 23 sec.

Tijdens het hemelvaartweekend van 9 t/m 12 juni reisden William en ik af naar het prachtige München. Naast een kort bezoek aan deze mooie stad, namen we deel aan het seminar van de Traditional Global Tang Soo Do Association, geleid door Grootmeester Trogemann in het pittoreske plaatsje Kirchdorf am Inn.

Dag 1: Basis Loopvormen
De eerste avond begonnen we met het lopen van alle basis loopvormen op de beat van een drum. Deze sessie was een perfecte opwarmer en bood ons de kans om onze technieken te verfijnen en te synchroniseren met de drumritmes.

Dag 2: Hogere Loopvormen en Wapentraining
De zaterdag stond volledig in het teken van de hogere loopvormen. Als afsluiting van dit onderdeel liepen we voor ongeveer een half uur Pyang Ahn E Dan onder de begeleiding van de drum, wat een unieke en uitdagende ervaring was Daarnaast liepen we alle stok- en zwaardloopvormen. Het was een intensieve dag die onze vaardigheden naar een hoger niveau tilde. Tijdens deze sessie hebben we ook gespard tegen alle zwarte banders, wat een geweldige oefening was voor onze reactietijd en techniek.

In de middag hebben we nog het plaatsje Kirchdorf am Inn bezocht met de grootste burcht van Europa en zijn we helemaal naar Oostenrijk gelopen.

In de avond hebben we deelgenomen aan de barbecue die door de organisatie was georganiseerd.

Dag 3: Bong Training en Zelfverdedigingstechnieken
De laatste dag was gewijd aan het verfijnen van onze eerste staps met de bong onder leiding van Master Krausse. Na deze sessie concentreerden we ons op verschillende zelfverdedigingstechnieken, geleid door KJN Trogemann. Dit omvatte onder andere het toepassen van diverse klemmen, wat zowel leerzaam als uitdagend was.

Een heel mooie ervaring.

Geen reacties op "TGTSD Seminar Kichdorf am Inn"