6 Nieuwe 2de danners + 6 nieuwe dan-graden

Ondanks Corona kon, met de nodige veiligheidsvoorschriften, gisteren het geplande zwarte-band examen toch plaatsvinden in sportcentrum Vreeloo in de Lier. Op 1 november hadden alle kandidaten tijdens een 6-uur durende pre-test feedback gekregen over de prestaties voor alle TSD onderdelen, vandaag de finale vuurdoop.

Publiek mocht helaas niet aanwezig zijn, maar met een life-stream (Ornella nogmaals dank voor regelen) konden ook de thuis blijvers de prestaties van de groep volgen. Het examenpanel bestond vandaag uit voorzitter Master Sjef Lamens, Master Anita Lamens, Master Richard Suijker, Master Jori Vermeulen, Master Remi de Kooter en Sander Prins (3de dan).

Na een pittige warming-up kregen de kandidaten allerlei hand- voet- en handvoet combinaties voor de kiezen. Aansluitend werden de wapen loopvormen met stok, mes, korte stok, wandelstok en zwaard afgenomen. Alsmede alle overige loopvormen. Na ruim 3,5 uur ging de gehele groep traditioneel hardlopend met een rondje rond het kanaal om vervolgens gebroedelijk op veilig afstand van elkaar het sportcentrum binnen te lopen.

Hiermee eindigde het examen en werden de uitslagen bekend gemaakt door de voorzitter van de examencommissie Master Sjef Lamens en daarmee werden: Floor, Mirte, Petra, Joost, Rick en Rob beloond met hun 2de dan. De zwarte band (1ste dan) werd behaald door Bert, William, Thomas, Mees, Jelle en Alexander. Een super prestatie! Een kroon op hun jarenlange trainingen. Tang Soo!

Geen reacties op "6 Nieuwe 2de danners + 6 nieuwe dan-graden"