Gup graad examen

We kunnen terug kijken op wederom bijzonder succesvol verlopen gup-graad examens voor onze jongste leden t/m groen-wit.

Eerst waren de tiny tigers Imran, Lenn, Elay, Daantje en Yael aan de beurt. Onder leiding van hun instructeurs Petra en Bert lieten ze zien dat de hand en voet technieken goed hadden geoefend. Ze lieten ook Sae Kye Hyung Il Bu zien en waren heel goed in staat om het “stekelvarken” leeg te roven als voorbereiding op het toekomstig sparren.

Na de band-uitreiking aan de tigers, was groep 2 aan de beurt. Uiteindelijk behaalde Aléna en Nick oranje-band met een witte streep, kregen Henk en Leon de oranje band en tijdens hun eerste examen kregen Pim, Joline en Alina een zwarte streep op hun witte band.

In het laatste examen was het de beurt aan de oudere jeugd van 12 jaar en ouder. Joshua liet met goed gevolg alle technieken zien die behoorde bij groen-wit. Koos die voor groene-band. En Nazir voor oranje-band. Pawel, Anastasiia, Luuk en MIke kregen tijdens hun eerste examen een zwarte streep. En Ahmed en Tala de oranje band tijdens hun eerste examen en omdat ze de stof voor oranje band met goed gevolg hadden afgelegd.

Allemaal super gefeliciteerd.

Het examenpanel bestond deze keer uit: uit 2de danners Laura, Floor, Mirte, Petra, Rob en Astrid. En 1ste danners Bert en William.

En natuurlijk hieronder een aantal sfeerbeelden.

Geen reacties op "Gup graad examen"