Seminar Issum TGTSDA by KSN Trogemann

Geschatte leestijd:58 sec.

Op 16 en 17 maart jongstleden werden twee dynamische seminars georganiseerd door de Traditional Global Tang Soo Do Association, onder de deskundige leiding van KSN Trogemann (8ste dan). Dit unieke evenement bood deelnemers de kans om zich te verdiepen in verschillende aspecten van Tang Soo Do, waaronder loopvormen met en zonder wapens, evenals diverse hand- en voettechnieken en bevrijdingstechnieken. Het seminar was specifiek gericht op cho dan bo’s en dan-graden, waardoor een select gezelschap van ervaren beoefenaars samenkwam om hun vaardigheden te verfijnen en nieuwe inzichten op te doen.

Het seminar vond plaats in de sfeervolle omgeving van Issum, Duitsland, gehost in de goed uitgeruste gymzaal bij Tapp. De deelnemers genoten niet alleen van intensieve trainingssessies, maar ook van de warme gastvrijheid van het lokale guesthouse en de culinaire hoogstandjes van restaurant Gastronomie im Golfclub.

Al met al was het seminar van de Traditional Global Tang Soo Do Association een groot succes. De deelnemers keerden huiswaarts met verrijkte kennis, nieuwe vaardigheden en mooie herinneringen aan een inspirerend weekend vol training en camaraderie. We kijken uit naar toekomstige evenementen en blijven streven naar groei en excellentie in de beoefening van Tang Soo Do.

Geen reacties op "Seminar Issum TGTSDA by KSN Trogemann"