15 jaar Ki Kong

Op 18 september 2005 had dojang Ki Kong haar eerste demonstratie training in Sportcentrum Vreeloo in De Lier. Vervolgens vieren we hier nu ons 15 jarig bestaan. Bijzonder om te zien hoe onze vereniging is uitgegroeid tot een groep van mensen die het leuk vindt om samen met elkaar te trainen en lol te maken.

Op deze dag maken wij onderdeel uit van TSD Nederland onder leiding van Master Sjef Lamens (6de dan). In gezamenlijkheid trainen we, waarbij Master Anita Lamens het onderdeel hyung voor haar rekening neemt. Master Jori Vermeulen geeft les in Dan Bong en Bong. En maar liefst 3 van mijn eigen leerlingen – en dat vervult mij natuurlijk van trots – geven in hun eigen onderdeel les. Zo doet Sander Prins (3de dan) het onderdeel trappen, Guido van Steekelenburg (2de dan) neemt dae ryun voor zijn rekening en Floor Hogendoorn (1ste dan) heeft een parcours uitgezet. Zelf ben ik verantwoordelijk voor het onderdeel Ho Sin Sul.

Leuk om te zien dat zoveel mensen jong (de jongste 2) en de oudste in de 60 zoveel plezier beleven aan Tang Soo Do. Dit geeft energie voor de komende 15 jaar. Tang Soo.

Voor nog meer foto’s check onze facebook pagina:

Geen reacties op "15 jaar Ki Kong"