Pieten training 2023

Geschatte leestijd:1 min., 36 sec.

In de Sinterklaastijd kijken we altijd uit naar speciale gasten uit Spanje, onze geliefde vrienden, de Pieten. Ook dit jaar waren ze weer te gast en namen ze deel aan een gezellige trainingsessie met ons. Het was een geweldige ervaring!

De Pieten maakten een enthousiaste entree, met veel gelach en strooigoed. We besloten hun lenigheid te testen door oefeningen te doen waarbij we trappen moesten maken die hoog boven ons hoofd reikten. De Pieten waren niet helemaal zeker van zichzelf, maar gelukkig hadden ze een groep kinderen om van te leren, en dat maakte het des te leuker.

Na het lenigheidsgedeelte begonnen we met het oefenen van loopvormen. Dit bleek een behoorlijke uitdaging te zijn voor de Pieten, die moesten draaien, schoppen, stoten en letten op hun positie. Soms maakten ze foutjes, maar de kinderen stonden altijd klaar om te helpen en aanwijzingen te geven.

Natuurlijk wilden we ook zien hoe hard de Pieten konden schoppen, dus gingen we aan de slag met grote kussens voor gesprongen schoppen. Sommige Pieten moesten nog wat wennen, maar de kinderen toonden geduld en hielpen hen de techniek onder de knie te krijgen.

Tijdens de training was het geweldig om te zien dat zelfs de ouders deelnamen aan onze Tiny Tigers-groep en samen met de jongste kinderen breekoefeningen deden, dit zorgde voor extra enthousiasme en betrokkenheid.

Tussendoor allerlei behendigheidsspelletjes. En er werden zelfs breektesten uitgevoerd door zowel kids als Pieten.

We dachten dat de training voorbij was, maar de Pieten hadden nog een verrassing voor ons. Ze brachten grote speculaaspoppen mee, versierd met foto’s van eerdere trainingen en ons Ki Kong-logo. Het was een heerlijke traktatie om de dag af te sluiten.

Al met al was het een fantastische trainingssessie. We kijken nu al uit naar volgend jaar, wanneer onze vrienden uit Spanje zeker weer langs zullen komen. Het was een training vol plezier, samenwerking en leerzame momenten die we koesteren.

Geen reacties op "Pieten training 2023"