Trots moment voor de Tang Soo Do tieners van onze dojang op het NGIG-toernooi!

Geschatte leestijd:1 min., 15 sec.

In alle vroegte reisden Dan-graden Alexander, Petra, Bert en Thomas, samen met Mathias (cho dan bo), Rosalie (rood/wit), Stef (bruin), Alená (groen) en Henk en Luuk (oranje wit) af naar het NGIG Tang Soo Do toernooi in Hendrik-Ido-Ambacht, georganiseerd door dojang Mudjeok e Yong. Grootmeester Dominick Giacobbe (9de dan van de Intercontinental Tang Soo Do Organization) opende het toernooi en promoveerde onder andere Master Cheyenne van der Meer tot 6de dan.

Na de opening ging het toernooi van start met de onderdelen Hyung (loopvormen), Moogi Sul Hyung (wapen loopvormen), Shi Hap Dae Ryun (wedstrijd sparren) en Kyuck Pa (breektesten). Uiteindelijk waren de tieners van onze dojang succesvol:

🥇 Mathias (13) straalde op het veld en behaalde de 1ste plek bij de breektesten, evenals een welverdiende 3de prijs met wapens.

🥇 Rosalie (13) toonde haar vaardigheid en werd 1ste met wapens.

🥇 Henk (11) bewees zijn kunde en behaalde eveneens de 1ste plek bij het onderdeel hyungs.

🥈 Luuk (14) leverde een indrukwekkende prestatie en behaalde de 2de plek met hyungs.

🥉 Alexander (16) en Alená (11) waren niet te stoppen en veroverden beiden een welverdiende derde plek met dae ryun in hun eigen divisies.

Bovendien speelden onze zwarte banders een cruciale rol in het toernooi, want zij werden ingezet als scheidsrechters op de verschillende velden. Hun toewijding en expertise hebben het evenement tot een groot succes gemaakt!

Een fantastische dag vol prestaties en doorzettingsvermogen voor onze jonge krijgers! We zijn ontzettend trots op jullie allemaal. 💪🏅👏#TangSooDo#DojangMudjeokEYong#Kampioenen#Trots#MartialArts#NGIGToernooi#Succesvol

Geen reacties op "Trots moment voor de Tang Soo Do tieners van onze dojang op het NGIG-toernooi!"