Wapen&Hyung Event: Een Krachtige Verbinding van Passie en Discipline

Geschatte leestijd:1 min., 29 sec.

Op 1 juli vond het spannende Wapen&Hyung-evenement plaats in De Lier, het prachtige deel van het Westland, waar enthousiastelingen van Tang Soo Do Nederland samenkwamen. De middag begon met een warm welkomstwoord door Master Richard, waarna Master Sjef Lamens (6e dan) de leiding nam. De eerste opwindende gebeurtenis was de uitreiking van de 2e dan aan Mees, een achttienjarige deelnemer, die vorige week glansrijk slaagde voor zijn examen.

Vervolgens werd de groep opgesplitst in vier subgroepen: de gupgraden tot en met de groene band, de overige gupgraden, de 1e en 2e dan-leden, en de 3e dan-leden. Onder begeleiding van Master Remy, Master Sjoerd, Master Cheyenne en Master Richard werden er sessies van 15 minuten gehouden waarin verschillende aspecten van de krijgskunst werden getraind. De onderwerpen varieerden van het hanteren van een lange stok, korte stok, mes, wandelstok en zwaard, tot traptechnieken, sparren, handtechnieken en hyungs en hyung-applicaties.

De trainingsessies waren intens en uitdagend, maar de deelnemers toonden een enorme toewijding en enthousiasme. Na afloop van de trainingssessies werden de deelnemers onder leiding van Master Lamens samengebracht om gezamenlijk een aantal hyungs te lopen. Dit werd begeleid door het opzwepende ritme van de Koreaanse drum, waardoor er een energieke sfeer ontstond. Het was een prachtig gezicht om de harmonie en precisie te zien waarmee de deelnemers de bewegingen uitvoerden.

Met het gezamenlijk lopen van de hyungs werd de middag op een hoogtepunt afgesloten. Het was niet alleen een succesvol evenement, maar ook een mooie manier om het seizoen af te sluiten. De deelnemers, waaronder Eva, Laura, Mees, Noa, Roos, Thomas, William, Rob, Ronald, Ruben, Aléna, Gabriela, Henk, Leon, Luuk N., Anna, Henry, Jet, Rosalie, Luuk V., Nicole, Rianne en Ruben, kunnen trots terugkijken op een middag vol leerzame ervaringen en memorabele momenten.

Geen reacties op "Wapen&Hyung Event: Een Krachtige Verbinding van Passie en Discipline"